» ЗА НАС

Загоретех ЕООД е производствено-търговска фирма и е на българския пазар с цел да Ви предостави единствено и само качествени услуги и производства. Основните дейности на фирмата са: внос и търговия с ръкави, шапки и ратанови кошници за пруфери, конвеерни ленти, редуктори, ел. двигатели, управления, както и други елементи за машини: съединители, кардани, вариатори и други. Индустриални алуминиеви профили, автоматика и електроника, пневматика и измервателни прибори.

Загоретех ЕООД, е производител на цялостно оборудване за хлебопроизводство и сладкарство.Във фирмата работят специалисти с 20 годишен опит в бранша. Фирмата е специализирана в производството на линии за производство на точени кориспирални охладители, лентови тунелни газови и електрически пещи за хляб, пруфери за ферментация на заводски и формов хляб, тестооформители и зареждачи, транспортьори с модулни, гител и PVC ленти, пещи и оборудване за малки хлебопекарни, екструдери за дребни сладки и тункмашини, машини за производство на тулумби, баклава, тригуни.... и много други.

Изработване на детайли и машини по Ваше задание и модел, нестандартно оборудване.

    В старанието си да удовлетворим най-пълно и в срок заявките на нашите клиенти, нашия магазин МЕХАНИК за технически цели, поддържа наличности за спешни ремонти или други нужди на: двигатели, редуктори, транспортни ленти, верижни колела и вериги, честотни регулатори и температурни контролери, пневматични елементи и много други. Квалифицирани специалисти от фирмата предлагат технически консултации, необходими за сложни и специфични машини и съоръжения.

  На основата на досегашния ни опит с многобройните ни клиенти, ние искаме да Ви предложим партньорство в посочените области.

 Не се колебайте да се свържете с нас, за консултации, въпроси или да си уговорим среща – ние сме винаги на Ваше разположение!